Снимка: БГНЕС
fallback

В деня преди изборите в София ще има два протеста. След решението на ЦИК да отмени машинното гласуване, граждани ще се съберат в 11:00 и в 12:00 часа на площад "Княз Александър I" пред ЦИК.

Първият протест е организиран от гражданско движение "БОЕЦ" и е под наслов "Долу лапите на мафията от машинния вот и гласа на гражданите".

Oще по темата
Организаторите призовават хората да дадат отпор срещу заличаването на машинното гласуване и опита на мафията да фалшифицира изборите в неделя, съобщава БНР.

Вторият протест е със сходно искане. Гражданите са призовани да излязат, за да защитят гласовете си, тъй като машините са най-сигурният начин да се отчете правилно гласуването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

59

Анонимен

преди 6 месеца

от 1944 г. до 1947 г. България угоява 300 000 руска армия. Прес това време златните монети са иззети насилствено от населението, над 200 тона злато заминават за СССР, заедно с древни свещени книги и църковна утвар от манастирите, църкви, музеи и библиотеки

58

Анонимен

преди 6 месеца

До мира "малко комисионни за ИТН че да млъкнат с простотиите си" -------- абе хиенната или галя измисли тази куха оппорка? Кажи честно??? От снощи я гледам във всички "праведни медии" - ИТН това, ИТН онова... та от кога ИТН стана ДАНС? Това, че ИТН първи преразказаха доклада на данс от кога означава, че те са авторите??? Абе нещо много ви е ниско нивото на пропагандата, ама явно толкоз си можете!

57

Анонимен

преди 6 месеца

Абе прайда не мина ли?

fallback