Таня Боева като изпълнител
fallback

Популярната попфолк певица Таня Боева се готви да атакува място в общинския съвет в Стара Загора. Тя е на 11-то място в листата на партия „Възраждане“ в града на липите.

"Приятели, аз подкрепям "Възраждане", като в тяхно лице виждам единствен шанс да запазим националната ни независимост и защита на българските интереси! С отговорност приех поканата да бъда кандидат за общински съветник в гр. Стара Загора. В този смисъл изразявам пълната си подкрепа за г-жа Искра Михайлова - кандидат за кмет на "Възраждане " - гр. Стара Загора !“, написа в профила си в Инстаграм певицата.

Тя посочи, че ще присъства на представянето на кандидатите на партията за Стара Загора, което ще се проведе на 11 октомври.
 

 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Tanya Boeva C Original (@tanyaboeva_official)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

50

Батман

преди 6 месеца

Ами то в музиката напоследък няма пари.. хората избягаха по чужбина,, пак и на тая жиравка не и вървяло да пее защото нямала глас.. да се пробва но там в правителството трудно СЕ дава място до КОКАЛЧЕТО ДА СЕ ЛИЖЕ..

49

Реалист

преди 6 месеца

Всеки иска на хранилка. 5000 лв. заплата, и работата е да се съберат на разпивка един път в месеца да обсъдят далаверките. Ще се оправим. Ама друг път.

48

Анонимен

преди 6 месеца

Сигурни ли сте че на снимката е точно Таня Боева ? Защото Таня Боева е родена на 3 ноември 1973 г. иии ако е вярна снимката ,доста пласика е имало :))) или PS ...

fallback