Снимка: БГНЕС
fallback

Вили Ликов е уверен, че ще стигне до балотаж. "Моят принос в тази кампания ще бъде вдигането на експертното ниво на разговора. Това, което виждам в момента, е движение на кандидатите пипнешком по проблемите на София. Опонентите ми все още не са подготвени", коментира той пред Нова.

"Задълженията на топлофикация са над милиард и половина лева. Спряла е модернизацията.

Oще по темата
Държавата трябва да сподели отговорността за управлението й”, смята кандидатът за кмет.

"Относно жълтите павета става въпрос за безхаберие. Трябвало е да се сортират по големина, а са ги оставили без надзор. Започнали са да поставят по-дълги до по къси и са се получили фуги. Употребен е и лош пясък. Надявам се тези грешки да се оправени”, поясни Вили Лилков.

"Построяването на надземни и подземни паркинги също ще помогне. София се нуждае от свой административен модерен център. Този въпрос се отлага много години. Беше предвиден да е на мястото на Тех Парка, но така и не се случи. Големите комплекси също нямат вторични градски центрове”, обясни Лилков.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

дафа

преди 7 месеца

с тая настройка до никъде няма да стигнеш. трябва да знаеш,че ще спечелиш

39

бг смешки 2

преди 7 месеца

ЛИЛКОВ е некадърник !

38

Анонимен

преди 7 месеца

Вили Лилков уж десен пазарник, но иска от държавата за фалиралото софийско общинско Топло 800 милиона лева? Не са десни пазарници само за София. Един десен трябва да предложи приватизация на Топлофикация-София. Лилков е комунист.

fallback