Снимка: БГНЕС
fallback

От днес до 6 ноември в МВР ще работи денонощна телефонна линия 02/90 112 98.

На нея, както и на e-mail izbori@mvr.bg, гражданите ще могат да сигнализират за забелязани от тях нарушения или евентуални престъпления, съотносими към отговорностите на МВР в изборния процес. Създадена е организация за непрекъснат режим на обслужване на линиите.

Осигурената допълнителна възможност е част от предприетите от вътрешното министерство мерки за ефективно противодействие на престъпления против политическите права на гражданите, обезпечаването на сигурността и обществения ред при провеждането на местните избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Що?

преди 7 месеца

Защо да съобщаваме? Те какво ще направят? Ще арестуват някого, после прокуратурата няма да събере достатъчно доказателства и нищо. Те (ПП - ДБ) крадат гласове с програмираните машини, вие търсите "кокшкари".

19

а бе,хапльо

преди 7 месеца

До Ха ха ха Ами нали го съобщиха по всички медии бе,***,кво се правиш на изненадан!?Вие червените сте решили,че българите са ***,и дай да ги работим,така ли!?За това ли хората вече не гласуват,а вие врещите на умряло гласувайте бе,гласувайте!Вашите отрочета изобщо не ме интересуват!Избирайте си ги заедно с посолството,пет пари не давам!

18

Иванов

преди 7 месеца

Да, бе, да! Някой ще се обади да кажат после от полицията кой се е обадил. Всички са техни хора, особено по селията.

fallback