Снимка: БГНЕС

Кметът на Велико Търново Даниел Панов се кандидатира за четвърти пореден мандат от ГЕРБ. Той е и водач на пълна листа с 37 кандидати за общински съветници.

"Въпреки кризите, през които минахме, нито един проект в община Велико Търново не е спрян или забавен, има разработени проекти за благоустрояване на улици в кварталите, за нови паркове, за ремонт на общински пътища, за ВиК инфраструктура, нова концепция за обществения транспорт", заяви Панов, при представянето на листата пред журналисти.

Добре подредена община с планирани проекти за следващите четири години и финансово стабилност, обобщи резултата от последните четири години на управлението си Даниел Панов, отбелязва БТА.

Панов е завършил специалност „Машинно инженерство“ във Висшето военно общовойсково училище „Васил Левски“ и "Публична администрация" във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“. Има докторска степен по защита от бедствия и аварии в Националния военен университет „Васил Левски“. Семеен, с двама сина. Председател е на УС на НСОРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase