Снимка: БГНЕС
fallback

Кандидатурата на проф. Александър Томов за кмет на София се издига от 101 интелектуалци и общественици, съобщиха от партия "Българска Социалдемокрация – Евролевица".

"Като оценяваме тревожното състоянието на столичната икономика, на социалната инфраструктура, на околната среда и като изразяваме безпокойство, че повечето от издигнатите досега кандидати за кмет на столицата са неопитни хора, ние сме убедени, че за кмет на София трябва да бъде избран опитна личност, човек с високи експертни познания и доказан борец срещу корупция на по-високите етажи на властта", посочват интелектуалците.

Те припомнят, че проф. Александър Томов е кореняк софиянец. Той е един от авторите на новата българска Конституция и много икономически закони, а реализираните с негово участие инвестиционни проекти са десетки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

81

VladTepes

преди 7 месеца

До ЯниФундаменталните теории на проф. Ал. Томов - теория за ширпотребата и социалдемократически икономически модел са достойни за Нобелова награда за икономика. Абсолютно заслужено е станал професор с такива постижения.

80

Анонимен

преди 7 месеца

Хи, хи, хи правилно Професор е, по източване на предприятия и футболни клубове без никой да го хване!

79

Яни

преди 7 месеца

Тоя кога стана ,, Професор "? Бах ти та.ша.ка ! В к'ва държавица живеем, а?! Нагъл мухъл !

fallback