Снимка: БГНЕС
fallback

До прокурорите и службите за сигурност: не разбрахте ли, че сме решени да направим цялостна реформа в съдебната система и в овладяните български служби и че не може да ни спрете или уплашите?

Това написа Кирил Петков във Facebook в отговор на искането на прокуратурата имунитетът му да бъде свален, тъй като има достатъчно доказателства, че е скрил, че има двойно гражданство, пред да стане премиер на България.

Oще по темата
"Аз съм горд, че се отказах от второто си канадско гражданство, точно за да мога да бъда част от промяната, която идва и която след повече 30 години липса на справедливост най-накрая ще премахне институционално всички безконтролни и зависими служители на правосъдната система и системата за сигурност", написа още Петков.

"За моя имунитет: ще изчакам да се състави и заработи комисия в Народното събрание, пред която да бъдат представени всички факти и доказателства, за да могат всички българи да видят ясно и нагледно как българската прокуратура се използва за политически натиск. В деня ПРЕДИ комисията да вземе решението си, ще се откажа от имунитета си доброволно, защото знам, че няма от какво да се страхувам", категоричен бе той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

289

Анонимен

преди 9 месеца

Този *** много ги повярвал.

288

Диана

преди 9 месеца

Петков дори не разбира, че неспазването на законите е престъпление! Като всеки БСПар той не смята законите за нещо важно, като за разлика от БСП, тук виждаме една градация на проблема в едно цинично отношение - БСП поне се стреми да се прикрива, докато за Петков това съвсем не е необходимо явно...Как може човек, който не уважава законите да управлява Държавата?!... Кой ще спазва законите в една държава, в която управляващите не ги спазват?...Рибата се вмирисва от главата!...БСП и СИЕ ВЪН!

287

???

преди 10 месеца

Мария Габриел защо има френско гражданство...............и тая женица ни стана прениер...................ужас!!!От Франция и Париж ли ще се командва България????

fallback