Снимка: БГНЕС
fallback

33% от българите са на мнение, че кабинетът "Денков-Габриел" ще издържи до местните избори през октомври.

Това показва ново проучване на социологическата агенция "Алфа рисърч", направено за предаването "Референдум" по БНТ.

29% от анкетираните смятат, че новият кабинет ще издържи до 1 година, а 24% прогнозират над година живот на новото правителство.

Повече от половината анкетирани са на мнение, че кабинетът на акад. Николай Денков и Мария Габриел ще работи с конфликти. 31% смятат, че новото правителство ще работи с разбирателство.

Кабинетът "Денков-Габриел" бе избран от депутатите в Народното събрание във вторник. Акад. Николай Денков официално е новият премиер на България. Неговата кандидатура бе гласувана с 132 гласа "за", а 69 от депутатите бяха против.

Структурата на кабинета бе подкрепена от 132 депутати, против бяха 69, нямаше въздържали се. Отново двама от ДПС удариха рамо за правителството, а един от ГЕРБ бе контра.

Същото се повтори и с имената за министри, като гласовете "за" вече бяха 131.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

138

Анонимен

преди 9 месеца

До Здравко ХристОВ- ПРАВ СИ ЗДРАВКО- НЕ НИ ТРЯБВА СЛУГИ- ТРЯБВАТ НИ ХОРА КОИТОЗДРАВО ДА РАБОТЯТ- ПОМНИШ ЛИ ЮМРУКА И СЛЕД ТОВА КАВО СЕ СЛУЧИ- 10 ЮЛИ 2020 ЕК ОБЯВИ ЧЕ БГ Е ПРИЕТА В ЯРЕМ 2 И ЕДИН ЮМРУК ЩРЪКНА- ЧЕ КАТО СЕ ЗАПОЧНАХА ЕДНИ ПЛАТЕНИ ПРОТЕСТИ..- НАЧИ ПРЕЗ СЕДМИЦАТА МЯТАШ ЯЙЦА ПО ЗНАКОВИ СГРАДИ, А СЪБОТА И НЕДЕЛЯ СИ НА ПЛАЖ В ГЪРЦИЯ, А ПОСЛЕ- МАЙ/МАЙ 2021-16%ИНФЛАЦИЯ- НСИ - ТА ПРАВ СИ- НИКАКВИ СЛУГИ НА КРЕМЪЛСКИТЕ ОЛИРСИ- НАЛИ ДС ГИ СЪЗДАДЕ, А ДС БЕШЕ ОТДЕЛ НА КРЕМЪЛ.

137

Здравко Христов

преди 9 месеца

Това правителство му е време да си ходи, и колкото по бързо си замине толкова по добре за всички нас. Останат ли на власт тия инфантилни *** политици ще ни вкарат в беля, за която всички ние ще плащаме. Не ни трябват слуги на чужди държави, а политици ориентирани към политиката на хората тук, и колкото по бързо хората разберат мита за Америка толкова по добре

136

Здравко Христов

преди 9 месеца

Това правителство е долно и Анти Българско. То не защитава Българите, това правителство защитава само и единствено интересите на ЕС, САЩ и Украйна. За това правителство Българите сме изчадия ние не сме важни. То не е ориентирано спрямо никаква социална политика за хората. Украинците живеят в България, и ние им плащаме скъпите хотели, храна, почивки и прочие, а за бедстващите в България хора пари няма, а няма и за заплати. Една мижава мухлява мининимална заплата вдигаща се с трохи.

fallback