Снимка: БГНЕС
fallback

Спешна задача на правителството е да подобри системите за сигурност. Това заяви пред бТВ зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев.

Трябва да има правителство и работата му няма да е лесна, изтъкна той. Това е правилно решение, убеден е той и каза, че безвремието трябва да приключи. Минахме през няколко фази, важен е резултатът- има мнозинство, коментира народният представител.

Oще по темата
В ГЕРБ проведохме много обсъждания и по-добро решение от това няма, отсече Дончев. Не всички в партията са щастливи, но различното мнение обогатява партийния живот, допълни той.

За Дончев е грозен скандалът в прокуратурата. Щом духът е излязъл от бутилката, в дългосрочен план това ще доведе до добри резултати, по мнението му. Той очаква всякаква ескалация.

Дончев вижда извиване на ръце от страна на прокуратурата спрямо политици, които искат съдебна реформа. Ще видим каква ще е съдебната реформа, заяви още депутатът от ГЕРБ. Той се надява да няма капан в съдебната реформа. Дончев прогнозира трудни отношения с президента Румен Радев, а колко ще живее правителството, зависи от него и не изключи 4-годишен мандат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

106

Анонимен

преди 10 месеца

пълен мандат малко по малко обаче да видим

105

анонимен

преди 10 месеца

Смирение за всички в името на България. Омразата е деструктивна и се връща към мразещия и го погубва.

104

Анонимен

преди 10 месеца

СЛЕД 4 ГОДИНИ НЯМА ДА ИМА ГЕРБ

fallback