Снимка: БГНЕС
fallback

"Продължаваме промяната" стана патерица на ГЕРБ, заяви бившият депутат от коалицията Раостин Василев, който напусна със скандал ПГ на ПП.

"Това е едно пренаписване изцяло на законопроекта, това е изключително грешно и единствената му цел е да даде повече сили на ортака на Осемте джуджета и на този какъв е там, който го преследват сега и го гони полицията, Борислав Боби Сарафов да има по-голяма независимост в защитата си на Бойко Борисов, на когото трябваше да му търсим отговорност", каза Василев.

"Така се осра това Народно събрание в момента", каза Василев.

"Борбата на ПП, преди това на ИТН отиде в кофата, защото този законопроект за НПИ и ЗСВ ще се използва за защита на Бойко Борисов от наказателно преследване. Това трябва да го знаят всички граждани. ПП стана в момента патерица на ГЕРБ

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

92

gg

преди 10 месеца

ПРАВИЛНО Радо : )

91

BG 1

преди 10 месеца

Човека ви показа какво ви готви партията за която гласувахме уж да арестува Борисов! Сега го изпира и защитата! И сега ни се сервирва който не е с Бойко- ПП и ДПС е за Русия ! Ужас! За НАТО и ЕС съм, и за правова държава! Сега какво стана пак Мутрите са чисти и кой взел пари взел! Ужас

90

българин

преди 10 месеца

коментарите са на празнодумци! - никой не предложи да се забранят фондациите на СОРОС - както в Унгария. Така ще се съвземем.

fallback