Снимка: БГНЕС
fallback

Това не е някакъв сериал от Латинска Америка, а се случва в европейска България. Записът, разпространен от български депутат, "придоби популярност не само в България, за съжаление!"

Това заяви евродепутатът Илхан Кючук, цитиран от БГНЕС.

Oще по темата
По думите му подобни записи се появяват в момент, в който трябва да се реши съдбата на България, след пет поредни избори за парламент. Той цитира част от записа, в който Кирил Петков цитира разговор с Урсула фон дер Лайен за влизането на страната ни в еврозоната и Шенген. Кючук постави въпроса така ли ще се управлява България?

Евродепутатът подчерта, че в записа е изтекла скандална информация, с която колегите му в Евреопейския парламент вече са запознати като смяната на шефовете на службите, подслушването на определени хора и овладяването на МВР за местните избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

ББ

преди 10 месеца

а опустелите села населени с бг турци ограбвани от дпс агентите на кгб като сокола,подарил на мюсюлманина...пеевски булгартабак,оставил бг турските без препитание???а растящите деца на бг турчета ,чийто родители ограбихте и прогонихте от домовете им...не са си сериали...руски робе??? и ЕС плаща геноцида ви над...етноса ви???

13

Рашко

преди 10 месеца

Уауу, а записите на Доган с изявленията как той разпределял порциите в държавата, от какъв сериал са?

12

фактите са:

преди 10 месеца

Всички са се потресли, като са разбрали че проекто правителството смята да смени шефовете на служби и да разкара калинките на предните. Това никога и никъде не се е случвало, дори никой не е могъл да си представи че, може да бъде извършено! Всички са в тотален потрес. Според световните и европейски норми, щом някой е назначен на някаква служба, остава там за вечено или го повишават с негово съгласие. Каквото и да прави и да не прави, той е непоклатим. Така трябва да е и в България!

fallback