Снимка: БГНЕС
fallback

"Ако ПП имат малко достойнство, трябва да напуснат политиката завинаги", това написа депутатът от ГЕРБ Делян Добрев във "Фейсбук" профила си.

Добрев смята, че "Продължаваме промяната" нямат морал за мандат.

В понеделник президентът Румен Радев връчи втория проучвателен мандат на акад. Николай Денков от ПП-ДБ. Президентът призова акад. Денков да преосмисли изцяло целесъобразността от оползотворяването на мандата, защото той вече е дискредитиран.

"Като президент и върховен главнокомандващ съм пряко ангажиран с националната сигурност и призван да браня българската държава. И тук искам да заявя, че точно заради това не е целесъобразно от моя страна да ви връча мандат след изтеклите записи, и да поверя съдбините на България в ръцете на вашите лидери след изтеклите записи и публичните самопризнания", заяви Радев на кандидата за премиер от ПП-ДБ, припомняйки записите, публикувани от депутата Радостин Василев.

"Не мисля, че конституцията предполага друг да дава съвети на Народното събрание дали да избере правителство, или не", коментира акад. Денков на излизане от президентството. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

220

Бъэлгарин

преди 10 месеца

Този пък, ако има достойнство, ще трябва да иска имунитета на мутрата си лидерътна партнията им. Ако пък няма, да се интересува колко процента е доверието в Народното им събрание на депутатите. Според мен е около 7. Може и свърхпечалбите да им определи на тези от Лукойл. Но не и моето. Просто защото не съм нито депутат, нито пък от партийните им лидери. Още по-малко пък от Хаскойското.

219

Анонимен

преди 10 месеца

ДЕЛЯНЕ, КАЖИ НА БОЙКО ДА НЕ ИМ КЛЯКА НА ТИЯ БЕДНИ ОТКЪМ РАЗУМ ХОРА! ДА СИ ОПРАВИ ОТНОШЕНИЯТА С ГЕШЕВ И ДА ИМА МИР И НАПРЕДЪК НА СТРАНАТА А ПРЕДАТЕЛИТЕ В ЗАТВОРА

218

Анонимен

преди 10 месеца

ПОЛИТИЦИ и АНГЕЛИ........ЕДНИТЕ ПРИКАЗВАТ ЗА ДОБРО, ДРУГИТЕ ВЪРШАТ ДОБРО ! ИЗВОД : СЛУШАЙ СИ АНГЕЛИТЕ И ИМ .........НА ПОЛИТИЦИТЕ !

fallback