Снимка: БГНЕС
fallback

 На следващите избори ПП-ДБ ще имат минимум 5% по-нисък резултат, помнете ми думата, заяви президентът (2012-2017 г.) Росен Плевнелиев пред NOVA.

Те са притиснати до стената от собствените си тези. Ако сте арестували незаконно лидера на ГЕРБ, казали сте, че няма да правите нищо с ГЕРБ, нямате избор. Знаете, че държавата отива в пропастта, обясни още Плевнелиев.

Той обясни, че вижда Мария Габриел като следващия  министър-председател. "ГЕРБ има огромна база данни от хора, които са доказано успели. Приятно съм изненадан, че тече екипен труд. Борисов почти едно решение не взима сам. Държат се като възрастния човек в стаята", коментира още президентът.

Според него ако човек има план и цел - получава подкрепа от Борисов и даде пример със себе си преди да стане президент. Борисов си оставя всички опции отворени на масата. В момента България има огромен шанс, каза още Плевнелиев.

"Не съм съгласен експертното правителство да има хоризонт 1 година, ако работи добре", каза президентът във връзка с предложението на Мария Габриел от днес да се създаде експертно правителство за срок от една година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

86

ББ

преди 11 месеца

До Анониментой е...авер на ДС агенти...агента на ДС,пЪдаря на Т.Живков го "назначи"за резидент,нинова "назначи" радев...руски назначения са,създаващи златни пръсти като атака,***,САЩ го видяха,Свободният Свят го видя,няма "малки"...Давид и той бе "малък",САЩ и ЕС имат нечовешки грях към малките...особено към България!!!

85

Анонимен

преди 11 месеца

Това педи пак изпълзя от дупката си. Аман от такива прокопиевчета.

84

българина

преди 11 месеца

Когато правих избори с 90% рейтинг, магаре да бях вързал за депутат, щяха да го изберат", каза премиерът Бойко Борисов в отговор на въпрос за ролята на довчерашния му партиен заместник Цветан Цветанов в изборните успехи на ГЕРБ и как ще се справи без него партията на предстоящите местни избори. И този и тази са поредните магарета... и резултата за България ще е още по трагичен, кой за каквото е гласувал това ще получи

fallback