Снимка: БГНЕС
fallback

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира, че ако ПП-ДБ участват в правителство, то от ГЕРБ ще предложат знакови имена и като пример посочи Томислав Дончев и Делян Добрев.

"Никога не коментирам слухове или писания, или информации от медиите. Най-вероятно това е вътрешно контролирано изпускане на имена, за да ги чекират. При нас такова нещо не е представяно", посочи той по повод на публикации с евентуален състав на кабинет.

По думите му българите са показали много пъти, че от инат могат да катастрофират.

"Сами се теглим надолу. Ако искаме още надолу - няма да правим коалиция с никой", добави той

"Виждаме един неправилен подход. От МФ разбрахме колко тежко е финансовото състояние на държавата. Опитите да се върне бюджетът отново на служебното правителство според мен е неправилно, подло и безотговорно. И тогава президентът с пълно право може да ни нарече с всички имена – от шарлатани до безотговорници. Каквото и да каже – все ще е правилно", отсече Болисов.

Според него има опит на бившия финансов министър Асен Василев да се скрие от провала на финансовата си политика.

"Днес ще получим бюджета, който е основата на политиките на каквото и да е правителство с каквито и да е личности. Той е отговорност включително и на партиите, които не са в преговорите. Но които дружно в предишните НС щедро раздаваха пари и намаляваха данъците Сега дружно трябва да си понесем отговорността", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

174

Право на мнение

преди 1 година

Борисов трябваше да бъде съден.

173

Борисов е вреден.

преди 1 година

Борисов е човек, който е способен да се усмихне, когато нещата отиват на зле, защото вече е намислил на кого ще хвърли вината - на Продължаваме Промяната! Те са вечната му изтривалка за собствените му провали било то за невъзможността му да състави кабинет, било то за безумната му грешка да събори последното им редовно правителство! Борисов е гениален манипулатор и лъжец от класа!

172

до 184

преди 1 година

До Не съм от Възраждане+""В миналото,във Враца имаше ШЗО за "връзкари" и кадри на ръководни длъжности.Та там,за три месеца им даваха офицерски пагони.За цели три месеца!

fallback