Снимка: БГНЕС
fallback

Ние сме заявили, че данъците няма ги да вдигнем и искаме да видим абсолютно всички документи и перо по перо бюджета, който ще бъде внесен от служебния кабинет. Това коментира по БНТ Настимир Ананиев от "Продължаваме промяната - Демократична България".

Защо не беше внесен този бюджет преди 31 октомври, както е по закон, тогава  те отказаха, попита той.

И по време на предизборната кампания и сега ясно заявихме, че няма да подкрепим правителство на ГЕРБ или с участието на ГЕРБ, каза още Ананиев и допълни: "Ние сме последователни и принципни към нашите избиратели. Не може преди изборите да говориш едно, а след изборите да говориш друго. Надявам се ГЕРБ този път да успеят да съставят правителство, защото вече имат коалиционни партньори".

Не искаме да се връщаме към модела ГЕРБ, а искаме да гледаме към Европейския съюз и да бъдем една нормална европейска държава, добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Анонимен

преди 1 година

Всичките сте готованци ! Кой от вас е дошъл от Земеделието, Индустрията, от Производството ? Кой от вас е произвел едно яйце през живота си ? Кой от вас разбира от предприемачество ? Кой от вас е управлявал производство ? А ИСКАТЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ ЦЯЛА ДЪРЖАВА ? ЩО НЕ СЕ РАЗКАРАТЕ, ДА НЕ НИ ЦАПАТЕ ВЪЗДУХА ???

37

Гацо Бацо

преди 1 година

Ако стане този път ке си снима г***zo

36

Чироза

преди 1 година

До Анонимен+""За докажат преданост към Брюксел,в Бургас събраха пейките от морската градина!Бяха осверипели да изпълняват тезисите на "джуджето"фон Урсула.Това си беше най-голямата манипулация спрямо човечеството.Преживяхме го,някак си.Чакаме следващата.Гьобелс е нищо,бледа сянка на социолози.

fallback