Снимка: БГНЕС

Петър Петров ще получи подкрепа за председателското място в новия парламент. Това смята депутатът от "Възраждане" Цвета Рангелова.

"Има реални шансове да бъде подкрепен от всички останали парламентарни партии. Блестящ юрист, който е един от най-активните депутати в предходните парламенти", посочи тя пред Bulgaria ON AIR.

Рангелова заяви, че не затварят никакви врати и във всички парламенти не са отказали разговори с партиите, които са ги поканили на разговори за съставяне на правителство.

"Изключително много са линиите, които раздалечават политиките ни. Партия "Възраждане" е предвидима и последователна в своята политиката. Досега съмишленик ни беше единствено българският народ, надявам се партиите да са си взели урок и да са променили своите приоритети", подчерта тя в "България сутрин".

Приоритет за "Възраждане" е недопускане на въвличането ни във войната, стана ясно още от думите на Рангелова.

"Ще работим за възстановяване на икономическите ни отношения с Русия. Следващият ни приоритет е референдумът за еврото, който вярвам, че ще се увенчае с успех", каза депутатът от "Възраждане".

"Надявам се този парламент да бъде по-добър от предходния. Вярвам, че всички трябва да се хванем да работим за добруването на българите", завърши Рангелова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase