Снимка: БГНЕС
fallback

Партиите в коалиция "Продължаваме Промяната - Демократична България" ще стигнат до общо решение за следващите си действия след обсъждания на ръководните им органи днес, съобщиха от пресцентъра на коалицията.

От там увериха, че съвсем скоро ще бъде даден съвместен брифинг за медиите, на който ще бъдат представени решенията и ще се отговори на въпросите на медиите и обществото.

"Използваме случая да благодарим още веднъж на всички наши симпатизанти, че ни подкрепиха с гласовете си в неделя, както и на онези, които избраха друго политическо представителство, но гласуваха. За нас принципите на парламентарната република и правото на свободна воля на гражданите са висша ценност. Не на последно място, изразяваме дълбока благодарност и към екипите, доброволците, дарителите и наблюдателите на вота, които работиха в кампанията и изборния процес", посочиха от пресцентъра на коалиция "Продължаваме Промяната - Демократична България".

Oще по темата
Както Dnes.bg съобщи по-рано, лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов също е свикал заседание на Изпълнителната комисия на партията. Според "24 часа" в съвещанието ще участват и водачите на листи, които със сигурност са депутати в 49-ия парламент.

От ГЕРБ още не са излезли с официален коментар след края на изборния ден за 49-то Народно събрание. Днес Бойко Борисов ще иска да обсъди следващите ходове на партията, за да опитат успешно да съставят правителство.

Едва тогава от партията ще дадат изявления.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

Иванова

преди 1 година

Имат само един полезен ход и той е да почнат да се държат като зрели хора, а не като малки деца. Ясно е, че трябва да се съобразят с вота на хората. Не може те да управляват, защото са най-умни и красиви според тях. Мнозинството има думата тук, а то си избра ГЕРБ. Ако още веднъж вкарат страната в избори мисля, че вече никой няма да ги подкрепи и да им обърне внимание.

50

Калин

преди 1 година

Христо Иванов има една стратегия - да получава голяма заплата за възмооно по-дълго време.

49

Дани

преди 1 година

Сбирщина национални предатели

fallback