Снимка: БГНЕС
fallback

Ще се въздържим от коментари до официалното произнасяне на ЦИК, заяви Ивайло Вълчев от "Има такъв народ", цитиран от БНТ.

"Твърде рано е да бъдем оптимисти или песимисти, знаете, че има динамика в резултатите. Реалисти сме, знаем, че с процентите, с които бихме влезли в този парламент, партията няма как да управлява. Плюс това имаме опита и знанията, че в България ако не постигнеш съгласие с останалите, които са ти нужни, дори спечелването на изборите не ти дава възможност да управляваш".

Oще по темата
Вълчев отказа да коментира варианти за коалиции, преди да стане ясен победителят, но заяви: "Важно е какъв тон за комуникация ще зададат тези, които ще спечелят".

"Искаме да има работещ парламент с правителство, което да изразява не някакви тесни интереси, а в тази сложна за България и Европа ситуация да прави така, че България да бъде стабилна и хората да се чувстват спокойни в ежедневието си".

ИТН не са изненадани от резултата си, каза още Ивайло Вълчев.

"Неведнъж сме изразявали мнение, че имаме съмнения в точността на социологическите проучвания, затова направихме наше проучване с чужда компания, а и срещите ни с хора по места ни рисуваха картината такава, каквато я виждаме сега, в нощта на изборите".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Бивш

преди 1 година

Няма смисъл да си хабя думите.

5

dsadasdsa

преди 1 година

И тея клоуни влезнаха....смятай

4

Анонимен

преди 1 година

Не знам какво ви кефи, ама мен не ме кефи че и толкова гласуват за тия. Това си е около 100 хиляди нашенеца !!!

fallback