fallback

Изборният ден на този етап протича нормално. Към момента няма регистрирани сериозни нарушения на обществения ред, съобщиха от ситуационния център на МВР.

Oще по темата
Според обобщените данни, към 15 часа са получени общо 691 сигнала за нарушаване на изборното законодателство и политическите права на гражданите. Образувани са общо 138 наказателни производства, от тях 135 по чл. 167 – 169 г от НК, от които 34 бързи производства.

За периода от 28 март до 14 часа на днешния ден служителите от звената „Български документи за самоличност" в СДВР и ОДМВР са издали общо 661 удостоверения.

Към настоящия момент оперативната обстановка в зоната на отговорност на ГД „Гранична полиция" е нормална. Създадена е организация за нормалното функциониране на граничните пунктове в изборния ден.

Трафикът през отделните ГКПП е интензивен съобразно спецификата на всеки един от тях, при необходимост има готовност за периодично въвеждане на облекчени проверки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

мак

преди 1 година

До Анонимен3. Ми, не гласувай. Тия от дпс тук и туристите все ще намерят за кого да гласуват.

4

In the last minute

преди 1 година

Все още има време да се спънат евроатлантиците, за да не вземат властта.Излезте да гласувате, дами и господа !Публикуваните резултати до този момент: >https://youtube/watch?v=TQciFScg6KQ

3

Анонимен

преди 1 година

Ми няма хора кви инциденти ,ние разбрахме що за крадливи и мошеници са от крадливите партии за кво да гласуваме

fallback