Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Избирателната активност към 13.00 ч. е 25,1%, сочат данните на "Галъп". Това означава, че се е покачила със седем пункта за два часа.

Днес България гласува за 49-ото Народно събрание. У нас секциите отвориха в 7:00 ч. и ще може да се гласува до 20:00 часа.

На днешния вот се състезават 14 партии и 7 коалиции, както и двама независими кандидати.

Гласуваме в над 11 800 секции на територията на България, а в чужбина те са над 730 в 61 държави.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

илюминат. ренегат

преди 1 година

За КОЗЯКЛИИ не гласувам!

25

Анонимен

преди 1 година

"Времето е прекрасно, отидохме цялото семейство в гората, събрахме гъби. Децата супер много се забавляваха." - аз пък си взех кило печурки и кило кладници от женския пазар на по 4лв. Добър ден и аз не гласувах. Ще има плавителство само, ако ПП и ГЕРБ се обединят, но тогава ще има протести на измамените гласоподаватели на ПП, така ще е мимолетна авантюра. Беше ме единствено страх купения вот на ГЕРБ и ДПС да не е над 50%, но няма такъв шанс и няма да гласувам.

24

Радослав

преди 1 година

Смятайте колко новогербери от махалите са нпазарувани. Всеки % над избирателната активност от миналите избори са все новогербери от Бойков произход и мъртви възкръснали само за да гласуват! Ето за това герберчетата, дъпъсъ и БеСраПак се напъваха заедно с *** за тоалетната хартия! С купен вот и костинбродските бюлетини да създават фалшива легитимност на парламента!

fallback