Снимка: БГНЕС
fallback

"Скъпи приятели, на този ден седях пред едно следствие и две денонощия мръзнех. Първо - за неправдата, и после - защото си обичам лидера. Трето, подкрепям си партията. Не искам да ви говоря като на ученици, но ще ви разкажа: кои имат тая страст да унижават - слабите, страхът кара човек да бъде агресивен. Имам изключителен лидер, сериозен мъж, страховит за другите, страховит с това, което прави - с таланта и амбицията си, това ги плаши. Страховит е, че обича хората, и че те го обичат. Страховит, че винаги може да се обърне зад гърба си и да покаже какво е направил. Това каза председателят на 48-ото НС Вежди Рашидов по време на среща на ГЕРБ.

Страхът е особено нещо, и това, което ги съпровожда е бездарието, безсилието - страх от силния, простотията - страх от умния. Всичко това създаде едни хора, които дойдоха с омраза, които днес едно дръвче не могат да покажат, че са посадили. Дойдоха и поискаха властта - скъпи мои, властта е съзидание, не е пагон, който се разнася; властта е отговорност пред съдбата на всички български граждани. Какво получихме за две години - храна няма - онова, което с 50 лв. се купуваше преди, сега се купува за 100 лв.

Г-н Борисов, те ви унизиха, опитаха се да ви смачкат, защото не могат да ви надвият по друг начин. Докато сте начело на ГЕРБ и ние сме до вас, всички тези хора ще се плашат от вас, обърна се Рашидов към Борисов.

Тези хора направиха едно много срамно нещо, надявам се след болката, която сте изживял, да сте по-корав и по-силен. Имате все по-сплотени хора, имате красиви образовани млади хора, всичките с професии, и те трябва да се учат от вас. В политиката няма млади и стари - има можещи. Аз все повече знам, че всеки един момент трябва да вървя да дам път на друг млад човек, затова искам да ви кажа, че 20 години бях до премиера, а 25 години стоях в ГЕРБ, защото е най-хубавата партия. Най-красивите и сплотени хора са в ГЕРБ, продължавайте така, каза още Рашидов. Някой ден ще изляза в пенсия, няма да е днес, но винаги ще бъда до вас. Създавайте, правете строители на България, и достойни хора, каза още Рашидов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

105

Анонимен

преди 1 година

Изкуфял, ако да е склуптор.

104

Анонимен

преди 1 година

гябурда амуджа, загуби ли 2 та милиона в ктбето а?

103

народа няма държава

преди 1 година

До todor Него го държат да работи и да умира за нея!Държавата е на тия с топките и акъла!Другите са най-обикновени аргати!

fallback