Снимка: БГНЕС
fallback

"Аз няма да съм повече премиер и не ми пука какво ще кажат, но като гражданин съм възмутен на медиите, че правят реклама на министър Шишков", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на реща в Плевен.

"Евростат, 9-март 2023: инфлацията в България е нараснала с четири пъти от миналата година. С четири пъти ние сме обеднели", така започна речта си пред симпатизантите лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Защо намалиха мандатите в Плевен? И така намалиха в цяла Северозападна България - до Добрич, защото обезлюдяват, а ги даваме на София. Ако магистрала "Хемус" беше лесна за правена, Тодор Живков щеше да я направи не само до Правец. Искаме да помогнем на Северна България. Да има работа и хора. Единствено можеше да правим инхауспроекти. Затова сме правили магистралите бързо, за да изравним Южна и Северна България", заяви Борисов.

Oще по темата
Той се възмути на медиите, че създават внушения, канейки министър Шишков и не задавайки никакъв журналистически въпрос за Велико Желев.

Той призова президента Румен Радев да покаже бюджета, "защото той е катастрофа".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

376

мда

преди 1 година

като ви чета си мисля - по-добре се напънете и гласувайте. тогава най-добре ще му запушите устата

375

Фактите

преди 1 година

Бойко Борисов е обикновен мафиотски КРЪСТНИК от ДАНС към МВР на Сър Копейкин.............................Още при първата криза в кабинет Бойко 1 в Панорама герберската бизнесдама и милионерка А.Х. заяви цитирам по памет:"Дереджето на ЕЛИТА не е чак толкова неспасяемо защото винаги можем да назначим Слави Трифонов за политически месия".........................Утопията ГЕРБ/БСП/ДПС/СДС/ДСБ и сие впъти по злокобно геноцидна от войната в Украйна

374

Много

преди 1 година

ми е смешно, някой такъв да земе да се прави на света вода ненапита! Боко! Те заради тебе 1000000 души напуснаха страната. Хора се самозапалвалваха, от лудост и безизходица? Синове на приятелчетата ти убиваха хора по дискотеките, осле ни лук яли нилик мирисали се озоваваха в Германия, а? Шо така бе? Нали беше много хубаво при тебе? По това коментар няма ли да дадеш? и тебе и всеки докосвал се до тебе(включително ицето от ДБ) трябва да ви натоварят на един шлеп и да ви потопят в океана. Това е.

fallback