Снимка: БГНЕС
fallback

Продължават специализираните полицейски акции в страната срещу купуването на гласове, тази сутрин тече във Врачанско.

"Специализираната полицейска операция се провежда за противодействие на битовата престъпност, контрол на пътното движение, осигуряване на добър обществен ред и не на последно място противодействие на престъпления против политическите права на гражданите. Към момента няма получени сигнали за купуване на гласове. Извършват се проверки по частни адреси за установяване на вещи и предметна престъпна дейност. В проверките участват четири екипа, които са територията на Бяла Слатина и в община Борован", обясни пред БНТ Пламен Нанков - началник на група "Охранителна полиция" в РУ-Бяла Слатина.

Към момента акцията протича спокойно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

баба мара

преди 1 година

прегледаите протоколите от миналите избори коя икон групировка по селата имахалите дпс има много фенове в северозапада само рашков ги разбирашезатова дпс се оплака от него чак в ес много важно ще ходим на избори до дупкадокато ги изчистим

19

Анонимен

преди 1 година

Половин век - преди 1989 г. и без пари си продавахме дуп..е..та..та отвсякъде, защото навсякъде ни налагаха Рашковци - като се почне още от пионерската организация, мине се през Комсомола и ВУЗ-а - ако изобщо те допуснат, и после те ГАЗЯТ цял живот, все Дамаджановци и Юмручковци. Сега НЕ е ясно кой къде и за колко ти купува гласа, добре все пак, че е могъщата ЧЕРВЕНА армия от руско-радьовски ***, за да си спечели ПАК болшевизма, и да си живуркаме "сито и честито" в ХИПЕР-ИНФЛАЦИЯТА.

18

Анонимен

преди 1 година

Атлантиците нали дундуркат толкоз годин cиraньeтe, та се развъдиха като въшkи, xa сега да си берат гайлето....

fallback