Снимка: БГНЕС
fallback

Коалиция "БСП за България" внесе в Централната избирателна комисия документи за регистрация за участие в парламентарните избори на 2 април.

Регистрирахме се със 7000 подписа, амбицирани да подобряваме значително резултата, каза лидерът на партията Корнелия Нинова.

"Тръгваме със самочувствие, че имаме какво да кажем на хората, защото в най-трудните месеци и в правителството, и в парламента бяхме социалния стълб, имаме какво да отчетем реално свършено за хората", посочи тя.

Нинова каза, че в следващо управление също ще бъдат гарант в тежката криза за лява политика и за политика, която поставя човека в центъра.

Попитана с кого могат да влязат в следващо управление, председателят на БСП каза, че утре на конгреса ще обсъждат и решат този въпрос.

По-рано днес Националният съвет на БСП се събра за втори път на заседание за коалиционната формула за участие в предсрочния вот. Миналата седмица пленумът беше отложен, а от партията посочиха като причини за това лошото време, отсъствието на членове на НС на партията и отказа на други да се регистрират "с цел да провалят участието на БСП в предстоящите избори".

Днес имахме заседание на НС, взехме си всички важни решения, каза Нинова при регистрацията за вота. По думите й, т.нар. опозиция се е опитала да опорочи този процес, включително и днес.

(БТА, Теодора Цанева)

Вижте още в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

ББ

преди 1 година

ама г-жо ,майка сте,жена сте...а приемате убийствата не деца и възрастни в Украйна...платено!дори не сте бизнесмен,обслужващ персонал сте,слуга на дявола путин сте!!!каквито и избори да спечелите,каквито и коалиции да пресмятате,Народа ни,България ще излезе и ще ви прогони...Българите ви презираме с дпс-гроб!!!от 30 г продавате животите и интераса на България,прогонихте децата ни от домовете ни с дпс-гроб...никога и никой,Българин няма да ви го прости!вие си се навеждайте на опорките на путин...

12

Анонимен

преди 1 година

"БСП за Русия"

11

Стадото

преди 1 година

Имаме какво да кажем на хората - ми то хора не останаха !

fallback