Снимка: БГНЕС
fallback

49-то Народно събрание ще е копие на 48-ото - с кратък живот. Има нужда от програмен тип управление по конкретни политики. Това коментира пред bTV д-р Александър Симидчиев, бивш депутат от "Продължаваме промяната".

И в двете формации има хора, които да направят импулс, е неговото мнение по повод обединението на Демократична България и "Продължаваме промяната" за изборите. Обединението между "Продължаваме промяната" и "Демократична България" трябва да се случи, за да има полза за хората, категоричен е докторът.

Oще по темата
Той анализира двата възможни варианта: Двете формации заедно да имат по-малко, отколкото по отделно, или да имат повече гласове. Ако са ясни критериите на обединението - ползата ще е по-голяма от предишната конфигурация.

Нововъзникнали организации в местната власт са обещали подкрепа на "новото обединение", стана ясно от думите на Симидчиев. Той самият е готов да участва отново в изборите, но подреждането на листите още не е започнало.

"Искам децата ми и внуците ми да живеят в стабилна и устойчива държава, като единственият начин това да се случи е, когато има хора които искат да направят нещо стабилно", заяви той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Васил

преди 1 година

Тези от Демократична България са като мухи еднодневки.

32

вет.д-р Г.Заров

преди 1 година

Докторе , докторе , явно и от политика толкоз разбираш ...

31

Анонимен

преди 1 година

Тиквуня навремето каза,че такъв е матряла, явно е говорел за него си и за целия докопал се до политиката матрял.

fallback