Снимка: БГНЕС
fallback

Задочен спор се разрази днес между "Продължаваме промяната" и президента Румен Радев. Според Асен Василев има "доста добре синхронизиран дует между Радев и Борисов", който станал очевиден дори и за слепите.

Oще по темата

Отговорът на президента не закъсня и той коментира казаното от ПП, че държавният глава връща мутрите във властта: "Аз казах нещо много ясно - да няма лъжа. Лъжата разбива и обществото, разбива и политическата система".

Радев не коментира защо е влошил отношенията си с формацията: "Аз в случая не искам да се връщам назад, винаги има причини, но аз държа на принципите, държа да има истина в отношенията. Държа България навън да отстоява своето достойнство и своя национален интерес", отбеляза държавният глава, цитиран от БНР.

Радев коментира и казаното от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, че формацията му ще подкрепи президентско вето върху промените в Изборния кодекс:

"Аз изобщо не се ръководя от това кой лидер на партия какво мисли. Аз се ръководя единствено от законите и Конституцията на страната. Моят екип работи и надявам се в скоро време вие да имат информация какво ще бъде моето решение".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

58

ББ

преди 1 година

До перколобистки манипулации,несправедливи...а представи си бочко в Харвард...или да си вади хляба в...Канада...ще е резил...ще умре от глад...ще свърши като клошар,кгб го инсталира тук и "управлява",разбирай ограбва животите ви в служба на путин и мечтата му за империя,плати с нашите пари една тръба от ксоято не получаваме нищо...3 милр.,позволи с цацата да ограбят КТБ и платихме над 4.6 милр.,даржи ви в страх през службите ви,държащ ви на минимална...робство,за да ви манипулира и да гласувате

57

перко

преди 1 година

Да, ама не! Когато с Киро *** нарушихте Конституцията от какво се ръководеше? Иссам вБългария да има повече министри като тях, или ти попадна в отбора на "ШАРЛАТАНИТЕ"!

56

Анонимен

преди 1 година

радев, не се оправдавай! Ти назначи кирчо-кокоровите крадци, некадърници и лъжци в политиката, дори наруши Конституцията за да ги пробуташ. Ти размаха юмруче и с парите на олигарсите, организира протести и преврат срещу законното правителство. Ти си виновен, че киро-кокоро-дебейците съсипаха държавността и държават, че в угода на олигарсите закриха спец правосъдието и ни натресоха чудовищна инфлация. От 2 години управляваш чрез служебните, и си виновен, че не ни приемат в Шенген. Импийчмант!

fallback