Снимка: Димитър Кьосемарлиев
fallback

Готови сме да говорим с всеки в парламента, но в кулоарите на тази сграда. Това заяви лидерът на "Продължаваме промяната" Кирил Петков след поредния провал в избора на председател на НС.

"Беше умна стратегия, ние подадохме лидерството в това, оттеглянето на кандидата на първата и втората политическа сила даде възможност да се излезе от това тясно политическо мислене. Ние за това призовахме днес - да се гласува за кандидат, за който всички мислим, че е достоен", каза още Петков.

"Аз лично вярвам, че и в ДБ има такива хора, подкрепихме и господин Вигенин", допълни той, но отказа да даде друго конкретно име кой е този достоен човек.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Joko

преди 1 година

Не мога да повярвам, че човек завършил хАрвард, може да бъде такъв дибил !

31

Кики

преди 1 година

Тоя е станал на сумати години и ни занимава с цялата си рода все едно е бебе! Кики просто вие приклчихте и хората пожелаха други да са първи. Както ви набутаха така ще си отидете. Сега като върнат и хартиените бюлетин вече не знам какво ще правиш. Защото с тия машини добре си пипате софтуера. Кажете къде са 9-те милярда? Кой ви инсталира в политиката? И кой прибра едни пари от газ, бензин и т.н.? Инфлацията е петорна и хората за половин година станаха бедни и се чудят как да се оправят. Взимат сумати кредити и харчат спестяванията за да може един парашутист да се прави на велик.

30

Анонимен

преди 1 година

НАГЛИТЕ СЧУПИХА ДЪРЖАВАТА И Я ВКАРАХА В БЕДНОСТ И РАСТЯЩА ИНФЛАЦИЯ......

fallback