Снимка: БГНЕС
fallback

Изпълнителното бюро на БСП, парламентарната група и политическият съвет на коалиция “БСП за България” взеха решение за издигане кандидатурата на Кристиан Вигенин за председател на Народното събрание, се казва в разпространено днес прессъобщение на пресцентъра на БСП.

Вигенин е народен представител в 7 парламента. 4 пъти е бил заместник-председател на българския парламент. С опита и експертизата си той е достойна кандидатура за този толкова важен пост, завършва съобщението.

Вчера изненадващо от БСП обявиха, че ще предложат свой човек за поста. До този момент се знае, че от ГЕРБ ще предложат бившия транспортен министър Росен Желязков. От ПП ще заложат на Никола Минчев, а от “Възраждане” - на Петър Петров.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

До политиците !

преди 1 година

Българите няма да участват във война, ако конфликтът се разшири ! Българите ще емигрират във всички посоки, както направиха руснаците ! Ще си останете в Народното Събрание да си приказвате на воля и от сърце ! САМИ !

12

Не Знам

преди 1 година

тоа или тоа от ПП ми е по-противен! наистина е трудно да се каже!!

11

Анонимен

преди 1 година

От всияки предложени Вигенин е най-подходящият. Който има някакви непрофесионални изсквания, да ги прилага към интимната си половинка или интимните си съешници. Досега Вигенин се е държал на ниво.

fallback