Снимка: БГНЕС
fallback

Чрез преференциите в ромските махали се маркира колко души са си свършили работата, заяви Христо Иванов по Би Ти Ви по повод купуването на гласове. За съжаление, няма осъдени политически покровители на тази схема. Те са известни до болка.

Що се отнася до предложението на ДБ за изпращане на въоръжение на Украйна, съпредседателят на "Демократична България" заяви: Путин изначално - още от 2007 г., ясно каза, опитва се да реализира реда в Източна Европа преди падането на Берлинската стена. Това ни засяга пряко, става дума за нашата възможност да управляваме суверенитета си. Руският президент ясно определи, че воюва срещу Запада, срещу международния ред."

Предложението на ДБ да изпратим оръжие на Украйна е възможност България да се освободи от стари образци на съветско въоръжение. Много източноевропейски страни са го направили и са получили натовско въоръжение.

"Трябва да се модернизираме и да отворим нова страница и да кажем от коя страна стоим. Ние сме най-слабото звено във веригата и то е обект на атаката", каза още Иванов.

По въпроса за формирането на правителство в рамките на 48-ото Народно събрание ДБ има три ключови приоритета и по реалните гаранции за тяхната реализация ще зависи подкрепата за бъдещ кабинет. Няма да се откажем от реформата в прокуратурата, категоричен е лидерът на "Да, България".

Трябва да се направи стабилно управление. България не заслужава управление на тежки, безпринципни компромиси.

Много плашене има с предстоящата зима, политици се упражняваха какво ще се случи. Следват трудни месеци, за съжаление и години, не се вижда краят на този конфликт. България трябва да си стегне институциите, отбраната и да промени енергетиката си. Има място за оптимизъм, към едно по-добро бъдеще.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

109

Анонимен

преди 1 година

Когато дойдат гладните години, все пак ще останат 240 прасенца за народа...

108

Анонимен

преди 1 година

ЗАЩО ТРИЕТЕ КОМЕНАТАРИ БЕ НАВЕДЕНИ?

107

Анонимен

преди 1 година

ЗАЩО ЛИ НЕ ВИЖДАМ ЕДИН ПОЛОЖИТЕЛЕН КОМЕНТАР?- А ТОЯ НЕ ЧЕТЕ ЛИ МНЕНИЕТО НА ХОРАТА ЗА НЕГО, А И ДНЕС БГ. ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НИ ПОКАЗВАТ ТОВА МЕКО"ТЕЛО.

fallback