Снимка: БГНЕС
fallback

На 8 октомври БСП свиква Националния съвет на партията, на който ще бъдат обсъдени факторите за ниския резултат на левицата на парламентарните избори на 2 октомври и бъдещите решения.

Oще по темата

На заседанието ще се реши и дали да бъде свикан Конгрес на партията, предава БГНЕС.

Лидерът на партията Корнелия Нинова обяви на пресконференция в седмицата след извънредния парламентарен вот, че оставка няма да подаде. Ден след изборите Петър Витанов поиска оставката на председателя и свикването на Конгрес на столетницата.

На изборите БСП за България получи гласовете на 232 958 души или 9.30% подкрепа. С този резултат левицата ще има само 25 депутати. Корнелия Нинова отново ще е председател на ПГ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

Анонимен

преди 1 година

До СМЕХ....Заради червените барони в ИБ и НС , червената 131-годишна бабичка ще губи електорат и богопомазаните барони ще си отидат заедно с Ниновица. Дотук бяхте, на 2-3-те избори ще паднете под 4 %. Вие не разбрахте ли, че Нинова и нейната кохорта са съюзници и слуги на Кирчо-Кокорчо, че с български реактивни снаряди, мини, гранати Украйна воюва срещу Русия? Че Просто Киро прекрати договора с Газпром и изгони 70 руски дипломати, че Нинова е с Валентин Златев и че нейният мъж работи при него?

41

Анонимен

преди 1 година

Корнелия доло, съюз със СССР!

40

Тоз пък!

преди 1 година

До Анонимен БСП разполагат с професор Р. Ге чев. Към днешна дата друг не е успявал да направи пенсиите 15 000 лева. Няма какво да доказват повече.

fallback