Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

„Моето лично мнение е, че борбата с корупцията е по-важна от правителството на ГЕРБ“, призна пред bTV Александър Дунчев от „Продължаваме промяната“, който ще е депутат в 48-ото Народно събрание. Той обяви, че Националният съвет на партията вече е взел решение дали ще участва в правителство с ГЕРБ. То обаче ще бъде обявено на брифинг в 11 ч. от съпредседателите на ПП Асен Василев и Кирил Петков.

Александър Дунчев уточни, че решението е решението отговаря на очакванията на избирателите, които са подкрепили на предсрочните изобри политическата формация.

Дунчев каза, че се надява да има редовно правителство, тъй като служебния кабинет „си е изиграл картите“ с уволнението на проф. Христо Даскалов от поста директор на БАБХ.

„Продължаваме промяната“ ще се бори истински за борба с корупцията, дали в правителство, дали като опозиция – няма  никакво значение“, заяви Дунчев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

55

Анонимен

преди 1 година

Борбата с корупцията не се води с приказки и лозунги. Това са родителите на корупцията.

54

Анонимен

преди 1 година

Борците в България винаги са на мода. Оставяме класическата и свободната борба. Първо Поборници, после АБПФК (активен борец против фашизма и капитализма), сега Борец против корупцията. И каква е целта: да получават привилегии само и да краднат без да ги санкционират. С една дума Номенклатурчици, нещо като графове, лордове, феодали. Лорд Кирчо и Граф Асенча

53

Анонимен

преди 1 година

"Борци с корупция"! Да бяха вкарали поне няколко гербаджии-корупционери в затвора, като са такива борци. Ама стигнаха до показния арест на Борисов без ни едно доказателство. Иначе повтарят за кражбите от сутрин до вечер като мантра и сами си вярват. Щом толкова е крал Борисов, поне една кражба му докажете и го опандизвайте. Ама на приказки е лесно да ловиш шарани, да свършиш работата е съвсем друго.

fallback