Снимка: БГНЕС
fallback

"Продължаваме Промяната" и "Възраждане" имат различни ориентации, не мисля, че е възможен диалог. Принципните ни различия са огромни, няма вариант да управляваме с тях. Това каза пред Нова Йордан Терзийски от "Продължаваме Промяната".

"Заявихме категорично, че с ГЕРБ и ДПС няма как да преговаряме и управляваме, ще останем верни на обещанията си към избирателите. Надяваме се първата политическа сила да поеме отговорност и да състави кабинет. Ще уважим правото на ГЕРБ на първи мандат и ще изчакаме да видим какво ще предприемат. Деструктивната им коалиция с ДПС и "Възраждане" да покажат, че има конструктивен вариант", заяви той.

По думите му очевидно изборните резултати са крачка назад. "Принципно ще следваме своите цели, това не ни обезкуражава. Ще бъдем градивна опозиция и ще подкрепим смислените политики. Ще сме критични, но не деструктивни. Единственият вариант за стабилно правителство е ПП, ДБ и БСП", посочи Терзийски.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Вьзмутен

преди 1 година

Дойдат ли тези на власт излизам на протест - обраха ни до шушка за - 7 месеца , гладуваме заради тях

22

Г. Е. Р(умен)Б(ойко)

преди 1 година

Бойко, ако се коалираш с Копрйкин и Карадаяка, повече няма да играя с вас. С уважение Алексей П. спонсор на Продължаваме Подмяната

21

Анонимен

преди 1 година

Напират с голямо самочувствие сякаш бързат да довършат "недокрадени" проекти.

fallback