Снимка: БГНЕС
fallback

"Аз бих разширил темата към ГЕРБ и ДПС. Работата ни с тях се възпрепятства по една причина - те двете са асоциация на затъването на България в последните години. Докато няма промяна в ръководството им, те са извън възможностите ни за коалиция. ГЕРБ без Бойко Борисов е едно добро начало на преговори", това заяви по БНТ Даниел Лорер от "Продължаваме промяната" по повод преговорите, които очакват партиите след изборите на 2 октомври.

Според финалното преброяване на протоколите "Промяната" завършва на второ място с 20,20% от гласовете.

Лорер заяви, че ГЕРБ трябва да поемат политическа отговорност и да положат всички усилия да направят стабилно управление.

"Най-доброто решение беше да откажем коалиция с ДБ, според информацията, която имахме тогава. Гледането назад никога не е продуктивно".

"Основният негатив, който ние понасяме като управляващи, е че управлявахме в една тройна криза. Инфлация, война и пандемия. Нашата кампания трябваше да се фокусира върху един от основните страхове на хората - инфлацията", така Лорер коментира управлението на "Продължаваме промяната".

"Кабинетът "Радев" изпълнява политика различна от нашата. Когато президентът Радев застана с българския народ и подкрепи протестите, той беше подкрепен и от нас. За съжаление, той промени посоката си", каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

53

анонимен

преди 1 година

Лорер: Преговори с ГЕРБ само без Бойко. А защо ГЕРБ да не преговаря с ПП без парашутисти Кирчо, Василев и Лорер.

52

ГЕРБ 25.3%

преди 1 година

Радев ви обеща Промяна - ЕТО Я !!

51

ББ

преди 1 година

уоу,"гласовете на българите",над 70 % не гласуваха защото знаят,че изборите са манипулирани през руските тв-та,през сайтовете на раша,гроб "спечелиха"да понесат отговорността,останалото са манипулации...следя цената на бензина добрев!ренсията на майка ми,цената на хляба,заплатите,армията която да пази домовете ни,връщането на децата ни от робство...копейкин лесен...цяла русия бачка за него през служби през еничари,ПП никакви коалиции с крадци и чуждопоклонници...чуждопокланник го въведе...Избори

fallback