Снимка: БГНЕС
fallback

За пореден път българските избиратели не овластиха никого еднопартийно да има мнозинство в Народното събрание и еднопартийно да управлява. Затова, според нас, българските граждани изпратиха силен сигнал, че политиците в България трябва да си говорят, да има диалог, да имат коалиция помежду си в името на решаването на проблемите на хората. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ в първото си изявление след края на изборния ден.

"България трябва да има стабилно мнозинство в НС, което да излъчи и стабилно правителство, за да има сигурност в страната и за българските граждани", каза още лидерът на ДПС и допълни, че шапката на всички кризи е политическата криза.

"Първо трябва да се реши политическата криза - нормалност в политиката и диалог, това е знакът на българските граждани. Те не гласуват за това хората да се мразят, да се противопоставят и да подхождат реваншиски, а гласуват да се търсят решения на проблемите", заяви Карадайъ и призова всички партии да преодолеят егоцентризма си и в името на решаването на кризите, да търсят обединението.

Той не отрече, че е възможно ДПС да се коалира с ГЕРБ.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 9-Беден речник,но точен мерник! От неговите думи нашите политици трябва да се замислят! Много е прав Карадайъ,но за съжаление в главите на много от великите ни управници се въртят съвсем други идеи!

6

Анонимен

преди 1 година

Никаква нормалност не се очаква от незаконно обединение, което 30 години *** България и българските гласоподаватели. турция е терористична и неоосманистка сбирщина, готова да прави сделки и с дявола ако трябва, само да спечели. Само щраусите, наречени българска власт си затварят очите за очевидното.

5

Анонимен

преди 1 година

Този има изключително беден речник. Нищо не каза. Само критикува, без абсолютно никакви идеи. Те са там само за схемите.

fallback