Снимка: БГНЕС
fallback

Премиерът в служебното Гълъб Донев гласува в СУ "Св. св. Кирил и Методий". Той заяви, че дава своя вот за народни представители, които разбират и ще решават истинските проблеми на хората.

"Гласувах за народни представители, които ще изразяват и ще защитават истинските интереси на хората, а не своите собствени. Гласувах за политически представители на народа, които да бъдат избрани в българското НС, които да дават пример за толерантност, диалогичност и търпимост", заяви той и допълни, че се надява за висока изборна активност.

"Дано политическите партии са успели с посланията си да привлекат повече български гласоподаватели, за да имаме легитимно Народно събрание, което да изразява обществените нагласи.

Oще по темата
Той заяви, че се надява на честни избори, но уточни, че те не трябва да бъдат чести. "Влизането в спирала от избори не е в полза на българските граждани", коментира премиерът и допълни, че е необходима стабилност за да се решават проблемите пред българските граждани.

Гълъб Донев гласува заедно с майка си. "Винаги сме заедно с нея. Тя е възрастна жена, трудноподвижна и винаги гласуваме заедно",уточни той.

Междувременно, в секцията на служебния министър машината за гласуване даде три пъти грешка, предаде БГНЕС.

По-рано днес беше съобщено, че на отделни места има проблем с машините. В проблемните секции е било преминато на гласуване с хартиени бюлетини.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 1 година

Всъщност колкото са по-чести изборите толкова по-малко ще лъжат политиците, защото ако излъжат на едни избори няма да управляват дълго и на следващите ще изхвърчат.

17

Анонимен

преди 1 година

Задължително след гласуване си прочетете листа. И който не е гласувал, да гласува. От негласувалите печели чужда държава, която организирано доставя избиратели в България!

16

Гугутка Донева

преди 1 година

Аз съм просто една слугиня на резидента Гумен Гадев!

fallback