Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Ще бъдем първа политическа сила, ще отключим потенциала на България и веднъж завинаги този преход ще свърши. Това ще го направим, защото сме заедно. Това заяви съпредседателят на „Продължаваме Промяната“ Кирил Петков по време на концерт под надслов "Бъди промяната" на площада пред Националния дворец на културата (НДК). Кирил и Асен не могат да направят промяната. Кирил и Асен, и още 135 депутата след 2 октомври пак не могат, 20 хиляди човека може би имат някакъв шанс, но всички заедно можем да кажем "край" на прехода и да "отключим" потенциала на България, посочи Петков, цитиран от БТА.

Асен Василев посочи, че има една малка прослойка, която иска да върне коалицията на кражбата между ГЕРБ и ДПС. Тази малка прослойка краде от живителните сили на народа, краде, вкарва разделение, лъже и ни казва, че ние не можем и гони хората, които не са съгласни извън страната, заяви Василев, след което апелира на 2 октомври да покажем, че можем и искаме повече за всички нас, а не за шест фирми и две чекмеджета с кюлчета и пачки.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

156

Равнопосавеност

преди 1 година

До 158 - Е какво? Тиквата си го каза такъв ни е материала. Ето сега има избори... и... ГРОБ и Измяната са на челните места. Може би хората искат една трета световна войничка - защо пък не? Те не да виждали освен по филмите какво е да си тръгнеш за в къщи и да се окаже, че вече такова понятие, няма семейство, намали нищо. На тях зора им е да развяват знаменца и да протестират и там ще си свършат защото бомбите не се интересуват дали си протестиращ. Тъкмо тъпите kифли и *** ще понамалеят

155

Равнопосавеност

преди 1 година

Това, че се оформя да сте втори след ГРОБ ви е много и само по себе си трябва да говори много за интелектуалните възможности на българския избирател. ГРОБ, които всички искаха вън от управлението се оказаха по-предпочитани от Продължаваме с измяната. Изтеглихте безумни кредити, а в стремежа си да развалите отношенията ни с РФ съсипахте доставките на газ и имахте наглостта да се хвалите, че сте дали повече на пенсионерите при 300% инфлация. Ако управлявате пак сигурно хляба ще стане поне милион.

154

с кого е заедно

преди 1 година

никой не му разбра този път лъжите. не че ме интересуват

fallback