Снимка: БГНЕС
fallback

За добро или за лошо тези оферти не пристигат на фирмена бланка с подпис и печат на шефа на агенцията. Аз съм на 42 години и в моя живот досега никога не ми се е обаждал да ме пита за кого ще гласувам. Питал съм и моите приятели. Нека и хората се запитат този въпрос - дали някой някога ги е търсил. Това заяви рапърът Хирсто Петров, по-добре познат като Ицо Хазарта, коментирайки въпросът със социологичеката агенция, за която той твърди, че е поискала 100 хил. лева за да даде на "Продължаваме промяната" процент отгоре. Бившият депутат отказа да назове името на агенцията или на човека, поискал парите.

"Според мен социолозите в България се появяват месец - два преди изборите. Започват да пълнят главите на хората с едни неща. Минават изборите и "те много успешно се правят на луди". На миналите избори някои от агенциите даваха 10% преднина на ГЕРБ, а спечели ПП", допълни той и сподели, че е бил запитан защо не е подал сигнал: "На кого да подам сигнал? На прокуратурата и на онзи, който Борисов нарича "шефе"?"

"Тези оферти идват така, че ако някой реши после да обвини, човекът отсреща да каже: "Глупости, ние просто си говорихме", каза още Петров.

"Аз един месец гледам кой ли не да обяснява едни много красиви изречения. Много мога да говоря за децата, на които помагам, на които се опитвам да помагам. Ще ми простите грубия език - мен живота ми мина да ги търпя тия дърти мутри. Животът ми мина в това. Искам да помогна тази мръсна машина да се разкара", заяви Ицо Хазарта пред bTV в отговор на въпроса какво го задържа в политиката. "90-години ги гледах как чупят крака и ръце и лепят лепенки по кафета и магазини. Сега ги гледам с костюми как обясняват, че трябва да има стабилност. Искам да помогна това нещо да се разкара. Това ме задържа в политиката."

"Мръсната машина съществува от доста време, може би повече от 30 години. И тя работи. Може би тя прави нашата хубава държава различна от другите европейски държави, на които искаме да приличаме", каза още рапърът. "Когато влезеш там, на свестните хора казват: "Виж, ти си млад, нещата не се случват по начина, по който си мислиш." Политиката може да бъде място за промяна. Зависи от хората. Хората са тези, които правят политиката. А хората биват добри и лоши."

"Правителството със сигурност падна заради действията на "мръсната машина", защото не направихме сделка с никого", заяви Ицо Хазарта и добави, че другите политически партии са искали неща от ПП за да не гласуват на вота на недоверие. "Например няколко милиарда за строеж на пътища."

"Нито сме единствени, нито сме безгрешни. Много грешки бяха направени", каза той за ПП и отбеляза, че за него сериозна грешка е било, че всяка партия си е имало собствено министерство. "Аз лично съм казвал на Кирил колко необмислен беше неговият призив да се дари една заплата за Украйна. Имаше много други грешки."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

239

Д

преди 1 година

Един удобен човек попаднал удобно за някого в парламента да ръси мозък и да дава хляб на мисиркитИ.

238

Reinhard

преди 1 година

Ченгета и мутри това е българския политически модел.Съгладен съм с Ицо и аз помня 90- те и криминалния плеход.ДС създаде партиите и разпределя порциите и до днес!

237

Вижте каква гнусна

преди 1 година

физиономия има този наркоман, това жалко недоразумение, този пар-цал тръгнал против Бойко Борисов да говори.

fallback