Снимка: БГНЕС
fallback

Няма да отстъпим от приоритетите си, като един от най-важните е борбата с корупцията, обяви съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков пред bTV.

Той добави, че от бившата управляваща коалиция са поставили приоритетите върху неща, които са важни за Бълария.

Oще по темата
"Социалният пакет беше един от тези приоритети. Вторият приоритет беше антикорупцията. Реално и БСП, и ние, и "Демократична България" се съгласихме, че законът за КПКОНПИ трябва да бъде променен", заяви още Петков.

Той коментира и какви коалиции са възможни и невъзможни.

"С ГЕРБ няма да направим коалиция, докато го господин Борисов е лидер и по принцип в ръководството изглежда са хора, които не само че, според мен, не биха били готови да направят промяна в съдебната система, те са зависими от съществуващата съдебна система. Тези хора наистина се страхуват. Искам да кажа всеки, който ръководи ГЕРБ и го е страх от работеща съдебна система - не може да бъде наш партньор за правене на промените, които са нужни", заяви съпредседателят на ПП.

Според бившия премиер и съпредседател на "Продължаваме промяната" Кирил Петков няма никакво съмнение, че референдумите в окупирана Украйна не са честни и свободни.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

90

Анонимен

преди 1 година

Ама кой ще гласува за тия *** бе? Сигурно само машинките.

89

значи

преди 1 година

Машинките са голяма работа!Лично се убедих в това!До сега не съм срещал човек,който да е гласувал за тия!

88

баба мара

преди 1 година

аморални хора нямат работа в политиката подаите си оставките докато е времецелта ви е да се докопате до траншовете от ес ама няма да стане много сте наклона и няма да има за всички

fallback