Снимка: БСП
fallback

"Трябват бързи действия след 2-ри октомври - таван на цените, компенсации за семействата, подкрепа за енергийно бедните, преизчисляване на пенсиите, увеличение на вдовишките надбавки и увеличение на минималната заплата", заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова при посещението си в Криводол.

„Видяхте колко много направихме в социалната сфера само за 6 месеца. Гласувайте за реални резултати, а не за популистки и празни обещания. БСП ще продължим да бъдем носителят на социалната политика в следващо управление. Няма да позволим да се орязват социални придобивки, напротив – те трябва да се увеличават, защото инфлацията бързо ги изяжда. В тези тежки времена без социална партия в управлението, хората трудно ще преминат през зимата", каза пред присъстващите Корнелия Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

61

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Нинова предлагайки тези лъжи на старците и бабичките жадни алчни за власт за пари Борисов я държа години наред далеч от властта и сега като се добра незнам как направо е покрщъкляла пак пак пак да взима лесни пари да назначава свои хора ПОЗОР

60

Щирлиц

преди 1 година

Когато един ....приватизатор обещава нещо,гледайте и не вярвайте на ушите си.

59

Анонимен

преди 1 година

Другата неделя Кака ще се обяснява как не е влязла в парламента и свиква ОБЩОНАЦИОНАЛЕН конгрес за да уволни виновните лица. Всички 284 члена са поканени, дано да устискат до тогава.

fallback