Снимка: БГНЕС
fallback

"Представяте ли си какво им е на животновъдите? След като "богатите" зърнопроизводители стачкуват, положението е изключително страшно. Не трябва да делим секторите на важни. Всички сектори в България са важни, защото всички ни хранят - и зърнопроизводителите, и животновъдите и производителите на плодове и зеленчуци", коментира Пламен Абровски от ИТН в "Денят ON AIR".

Според него ситуацията е изпусната преди 3 месеца. Той изтъкна, че решението е стриктен контрол на границата и помощ за частно складиране.

"ИТН винаги е бил лоялен партньор. Ние сме си спазвали думата. Когато е имало някакъв вътрешнокоалиционен проблем, сме го казвали. Проблемът с торта започна още миналата година. Когато започна увеличението на газта. Когато Русия започва да си подготвя почвата за война, защото много лесно се води война с икономически слаба Европа", каза гостът пред Bulgaria ON AIR.

По думите му той е предполагал, че нулевата ставка на хляба няма да проработи и затова е предложил намаляване на ставката на брашното. Той смята, че в Карловско има нерегламентирана сеч, но основният виновник за наводненията е голямото количество вода.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

ББ

преди 1 година

един върнал се от Турция,хвалещ се със снимки с господаря ти доган ми ограби 120 дк в Добруджа с фалшиви подписи и нотариуси на дпс...дреме ли ти?ограби живота на дедите ми и ме унизи...направи ме за срам...не мога да умра...без да го заколя...в това ни превръщате...опасни игри!!!обещавам ви,че ще умра достойно...ще отсрамя предците си!!!

21

ББ

преди 1 година

за плодове и зеленчуци не ривеше...за меда също...обаче за бедните зърнари с трактори за стотици хиляди...от ЕС схеми,ограбили сдтотици хиляди декари от неграмотни или чрез рекет...ривеш!кога Справедливост в България?до кога купени от мАсква ще рушите стопанството ни и България правеща я зависима от путин?кога службите ни и съдебната ни ще защитят Държавността и Народа ни от манипулации и слугинаж на мчужди...руски...интереси?...и ние можем и ще го направим...внимавайте какво си пожелавате!!!

20

Анонимен

преди 1 година

Какво друго да каже, освен че бяха копирали цялата програма от ГЕРБ, си пробваха и същите схеми. Тая партия беше създадена да спре реформите и някой хора да забогатеят без много зор.

fallback