Снимка: БГНЕС
fallback

Преди 137 години млади български политици са постигнали една своя мечта - Съединението на България - през 1885 г. Княжество България и Източна Румелия се съединяват, въпреки нежеланието на великите сили. Това заяви съпредседателят на "Продължаваме Промяната"(ПП) Кирил Петков, който положи букет пред паметника на Стефан Стамболов в София.

Пред съмишленици Петков посочи, че Съединението дава възможността на поколения българи да мечтаят - за по-добро образование, здравеопазване, по-добри пътища и инфраструктура, по-добри доходи, българите да се върнат от всички краища на света и да работят за страната си.

Петков се надява именно около тези приоритети политиците да се обединят след изборите. Той увери, че ПП са готови да се съединят с всеки, който наистина вярва в тази кауза.

Петков завърши словото си с думите на Стефан Стамболов - "аз вярвам, че България ще излезе цяла от сегашната криза...,че България ще влезе в едно безопасно и добро пристанище" и добави: нека всички се надяваме, че то е пред нас, пише БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

129

ББ

преди 1 година

мали какво безсилие от пАсолството и изражане на пеевски имащи само манипулацийте...нещо аргументи освен "минусите"?само вменявате..само едни над 1400 г сме оцелели при по жестоки,крадливи и лъжливи,рЕзидентО,гроб и дпс,***,работят против България и децата ни...за рубли който осребряват в евро и кюлчета,Българите са...оцеляващи...и трудно ще ги минат с 200...ограбващите и предаващите децата им от дпс-гроб,финансиращи с парите им убийства в Украйна...позорно е...грях е!!!пАсолството минуси

128

Анонимен

преди 1 година

Да ама Борисов има висше образование, докато този курсове!

127

Анонимен

преди 1 година

Този предател и с дявола ортак ще стане само и само да изпълни стриктно заповедите на либерастките си господари за превръщането на народа ни в пушечно месо за чужди интереси и унищожаването и загробването на РОДИНАТА ни!!! Никога повече Киро-Кокорите във властта!!! Само за седем месеца потопиха страната ни в разруха,хаос,кризи, галопираща инфлация,глад,мизерия,непосилни сметки и смразяващо бъдеще!!!

fallback