Снимка: БГНЕС
fallback

През последните месеци започнахме няколко неща, които силно вярвам, че помагат на всички българи, каза съпредседателят на "Продължаваме Промяната" Асен Василев. Днес в Пазарджик той и кандидатите на формацията от 13-ти Пазарджишки избирателен район се срещнаха и разговаряха с граждани и симпатизанти, предава БТА.

За последните 12 месеца пенсиите се повишиха повече, отколкото за последните 12 години и това не е някакво подаяние към хората, а са пари, които те са заработили и най-накрая стигат до тях, добави Василев. Той каза, че детските градини са станали безплатни, увеличени са майчинските и е даден данъчен кредит за млади семейства. По думите му с тези действия се облекчава отглеждането на деца.

Той заяви, че е започнало и разграждане на "феодалния корупционен модел", а по думите му "най-тежката битка" е била на "Капитан Андреево".

Това, което обещаваме да направим след 2 октомври, е всички тези първи стъпки да продължат и, стъпка по стъпка, ще си вземем държавата обратно, каза Василев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

74

ББ

преди 1 година

само факти,пенсията на майка ми бе 160 лв при боко,минималната 240,семейни,майчинства...сами смятайте,в същото време този *** построй турски поток на путин за над 3 милр. от нашите данъци,купи от путин АЕЦ оборудване за 1.5 милр. с нашите пари...и сега му плащаме наеми...ама тока скъп,газа скъп...ама заради зависимостите на ченге от дс държано от кгб и мафият,на ЕС навреди като орбан...рушат го...и ги финансират глупаво, зараде вебер,юнкер,меркел...мафията наведе ЕС на путин,чистка в ЕС

73

Анонимен

преди 1 година

ПП е навредила на България повече отколкото Герб за 12 години - факт

72

Кико

преди 1 година

Продължаваме с лъжите!

fallback