Снимка: БГНЕС

През последните месеци започнахме няколко неща, които силно вярвам, че помагат на всички българи, каза съпредседателят на "Продължаваме Промяната" Асен Василев. Днес в Пазарджик той и кандидатите на формацията от 13-ти Пазарджишки избирателен район се срещнаха и разговаряха с граждани и симпатизанти, предава БТА.

За последните 12 месеца пенсиите се повишиха повече, отколкото за последните 12 години и това не е някакво подаяние към хората, а са пари, които те са заработили и най-накрая стигат до тях, добави Василев. Той каза, че детските градини са станали безплатни, увеличени са майчинските и е даден данъчен кредит за млади семейства. По думите му с тези действия се облекчава отглеждането на деца.

Той заяви, че е започнало и разграждане на "феодалния корупционен модел", а по думите му "най-тежката битка" е била на "Капитан Андреево".

Това, което обещаваме да направим след 2 октомври, е всички тези първи стъпки да продължат и, стъпка по стъпка, ще си вземем държавата обратно, каза Василев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase