Снимка: БГНЕС
fallback

Бойко Борисов не присъства на старта на предизборната кампания на ГЕРБ в храм "Света София", но отбеляза случая в своята Facebook страница.

В поста си лидерът на ГЕРБ индиректно атакува "Продължаваме промяната", като ги нарече "аматьори".

Oще по темата

Ето и целият пост на Борисов:

Аматьори.

С “ГЕНЕРАЛна промяна” спечелих кметските избори още през 2005 година.

Днес, 17 години по-късно, стартира поредната предизборна кампания след провала на ПАРТИЯТА на ПОСРЕДНИЦИТЕ!
Гониха ни, изчегъртваха ни, арестуваха ни! Издържахме!

Държавата обаче е ограбена и затънала в хаос! Ние имаме решения за кризите! Защото сме ГЕРБ - СДС и сме по-силни от хаоса!

#ПоСилниОтХаоса ✅24 #ГенералнаПромяна

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

73

Анонимен

преди 1 година

Бойко Борисов е изпята песен.Мисля, че за пореден път ще разбере, че за всеки, колкото и тарикат да е, в един момент истината изплува и заминава в историята.Дойде и историческият момент за Бойко.Ерата на мутрите отмина Други са вече нагласите.Медиите печелят от подвеждащи интервюта и манипулиране на избирателите, но това говори, че са жалки и това е нивото им .Няма смисъл да го показвате като действащ Премиер и да му слушаме глупостите и лъжите.Обиждате интелигентните хора.

72

Анонимен

преди 1 година

Пенсионирай се бе, човек! Ще си богат пенсионер.За какво ти е на твоята възраст да продължаваш да крадеш или си мислиш, че ще се спасиш от възмездието?! Няма.Все повече те намразват мислещи и искат справедливост.За кой път платените ти социолози ти нагласяват статистика ? Това е твоето място - второ...Ако народа имаше акъл, изобщо нямаше да те допусне повече в управление, но има доста страхливци - администрация.Но за едно ти правя евала- преценил си правилно: Прости гласуват за теб и лош матРял

71

1

преди 1 година

стига сте ни тровели уикенда с този лъжец,той е никой за българите,изключая за деси дуловска цецка,цъфналия герб,за деси плевнелиев,за цецко шофьора от дс,за техноложката на поцинковани кофи пекинска,и т-н.

fallback