Снимка: БГНЕС
fallback

ГЕРБ - София ще регистрира листите си за 23, 24 и 25 МИР София – град в РИК на 28 август 2022 г., неделя.

Листата за 23 МИР ще бъде регистрирана в 14:00 часа в районната администрация на район "Триадица", където се помещава 23 РИК. Документите ще бъдат внесени от областния координатор на ГЕРБ – София Тодор Кръстев, водача на листата Румен Христов и кандидатите за народни представители Александър Ненков и Николай Алгафари, предава БГНЕС.

Листата за 24 МИР ще бъде регистрирана в 15.00 часа в районната администрация на район "Възраждане", където се помещава 24 РИК.

Документите ще бъдат внесени от областния координатор на ГЕРБ – София Тодор Кръстев, водача на листата Тома Биков и кандидатите за народни представители Рая Назарян и Евгения Алексиева.

Листата за 25 МИР ще бъде регистрирана в 16.00 часа в районната администрация на район "Красна поляна", където се помещава 25 РИК.

Документите ще бъдат внесени от областния координатор на ГЕРБ – София Тодор Кръстев и кандидатите за народни представители Христо Гаджев, Анна Александрова и Петър Николов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Кака Лили

преди 1 година

Днес е неделя, а пък *** не е взел хеликоптера и газ на "Паламара", я да убие някой благороден елен, я някоя невинна млада сърничка. И после като турски бей с кмета на с.Венец Делиорманско и с шефа на "Лукойл България" Златев изпънати на масрафа раздават милионите от Европата, разни му там проектчета на техни фирми!Няма ли някоя организация за защита на животните да отиде на любимото им място-"Паламара" и да направи разследване за убитите за кефъ животни!

39

Анонимен

преди 1 година

ГЛАСУВАШ ЗА ХАЗАРТА И ПОЛУЧАВАШ 20% ИНФЛАЦИЯ

38

ОПСА, ОПСА

преди 1 година

ГЛАСУВАШ ЗА ОКОКОРЕН ИЗМАМНИК ПОЛУЧАВАШ НАХИЛЕН НЕОБРАЗОВАН ПРОС ТАК- ТИК ТАК ТИК ТАК И ИНФЛАЦИЯТА МИНАВА 20%

fallback