Снимка: БГНЕС
fallback

Трябва да се използва всяка възможност за доставка на газ, но един от проблемите е къде да се натоварят седемте американски танкера,  каза пред Нова тв Тома Биков от ГЕРБ. Ако няма проблем, защо тогава се чудят дали да приемат предложението днес до 17 ч.

По-рано енергийният експерт Васко Начев прогнозира, че няма друга алтернатива освен предложението да се приеме.

Oще по темата

Биков се надява Деница Златева да се справи като директор на "Булгаргаз" , ГЕРБ били за махането на предишния директор заради конфликт на интереси.

ПП, ДБ и БСП няма да имат и 100 депутати в новия парламент, прогнозира той.

Разговор трябва да се води с всеки, дори с  тези, които ще останат в опозиция, политическият диалог трябва да бъде възстановен, каза Биков.

Имаме достатъчно варианти за министър-председател, Бойко Борисов ще е в късата листа, смята Биков.

Ако ние управляваме страната, нашата програма ще ограничи инфлацията за 2-3 месеца, каза той. Той обаче не бил убеден, че ще има  правителство в 48-ия парламент. Единствената гаранция да има правителство била ГЕРБ да победи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

117

Пълен ИДИОТ

преди 1 година

Е пудела на ТУЛУПА.

116

Анонимен

преди 1 година

До149 За какви 2 г. говориш , 6м. управляваше Кирчо .Чудя се вие глупави ли сте или само се правите на такива ? В цял свят има тежка криза и инфлация ! Няма държава , която не е засегната от войната .Цените навсякъде са скочили драстично .И Бойко да те управляваше тикво , пак цените ти щяха да са същите ! Омръзна ми от хора , които живеят в някакъв друг свят и от портофела си по-далеч не гледат ! Сърди се на Бойко че 12г.не ни вдигна заплатите, за това сме бедни ! Ама сега най-мното го усетихме!

115

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

137 СТИГА СИ ПИСАЛ ГЛУПОСТИ ЛЪЖИ ЛЪЖИ ЛЪЖИ ЛЪЖИ ОТ 2 ГОД УПРАВЛЯВАТ БОЖКОВИСТИТЕ ГРАБЕНЕ НЕВИЖДАНО ИНФЛАЦИЯ ФАЛИРАНЕ САБОТИРАНЕ НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА КОЙ Е ЗА ЗАТВОРА 137 ПЛАТЕН ЛЪЖЕЦ

fallback