Снимка: БГНЕС
fallback

"Ако ГЕРБ бяха на власт, инфлацията нямаше да е същата. Статистиката на инфлацията в държавите от ЕС говори много. 52% намаление на инвестициите се дължи на лошо управление. Най-добрата статистика е как живеят хората. По наше време не се тревожеха толкова нито за цената на хляба, нито за сметки, нито за цената на олиото. Никой не се притесняваше тогава и имаше предвидимост по отношение на цената на електроенергията и цената на газа", това заяви депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова.

"Имаме опит и в управление, и в опозиция. Мисля, че това е изключително ценно, защото много от нашите политически опоненти тепърва се учат. Кирил Петков каза, че за 7 месеца са се научили да управляват. Това управление и възприемане на държавата като опитно зайче струва много скъпо на българите. Важно е да можеш да признаваш грешките си и да се научиш от негативния опит", каза още тя пред БНТ.

"ГЕРБ е част от политическия живот, независимо на кое място ни поставя суверена. Ние можем да работим много качествено в управление, но сме и много качествена опозиция. Направихме за първи път успешен опит на недоверие, това е историческо събитие. Не се гордеем с това, защото искаме стабилност за държавата. Все пак нямаме друга държава, само тази ни е. Коалицията, която ни управляваше до скоро не може да се похвали с електорална стабилност, каквато ние имаме", коментира Атанасова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

67

Стоян

преди 1 година

Ралице, за сезона на циците ли пишеш или за този на дините ?

66

Икономист

преди 1 година

Така е това за възприемането на държавата като опитно зай;е. Все пак, кой беше министър председател на България преди да си подаде оставката за трети път. Според мен, лидерът на нейната партия Бойко Борисов, подкрепян от лидери на партии, създадени от бившата ДС като агента Иван, известен като македонеца от Русе Красимир Каракачанов, отвратителния Валери Симеонов и други подобни.

65

Анонимен

преди 1 година

НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ, ДЕПС, И ДПС2(ИТН)

fallback