fallback

Общ преглед

Няма партия, с която да се коалира "Възраждане". Ще управляваме самостоятелно България, заяви заместник-председателят на партията Петър Петров пред журналисти на излизане от сградата на Централната избирателна комисия.

Работим да сме първи и ще станем първи на изборите, заяви той. Петров посочи, че за това работят откакто е създадена партия "Възраждане" методично и последователно и са убедени, че хората ще им се доверят.

На въпрос как ще решават кризите в страната организационният секретар на партията Николай Дренчев коментира, че "Възраждане" изключително последователно и методично са дали отговори на всички въпроси още в парламента и по време на предизборната кампания ще ги повторят още веднъж, за да ги чуят избирателите.

По отношение на кризата с газа "Възраждане" е единствената партия, която дава заявка и която реално е в състояние да подобри отношенията с Русия - говорим за търговските, за туристическите, за културните, смята той.

Така че единствената партия, която е в състояние да реши енергийната криза въобще и в частност кризата с газа, това е "Възраждане", заяви Дренчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

132

Пешев

преди 1 година

Радвам се че тия нямат шанс, но ако отново дойдат такива бавноразвиващи аз се махам от тая дупка ***

131

Варан

преди 1 година

Ко,не

130

Кметът

преди 1 година

Разядохте държавата, господа от ***.

fallback