Снимка: БГНЕС
fallback

"ДПС трябва да има много добър изборен резултат, за да победят българските граждани. Крайно време е да пресечем лъжата в политиката", заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, след като Движението внесе в Централната избирателна комисия (ЦИК) 3333 подписа за участие в предстоящите парламентарни избори на 2 октомври.

Карадайъ заяви, че е крайно време да бъде възстановена нормалността в политиката.

"Ние от много време, от дълги години призоваваме за това. Нормалността и възстановяването на нормалността не означава реваншизъм. За да има просперитет, в обществото трябва да има обединение, трябва да има диалог и затова нашата нагласа е победа", добави той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

ББ

преди 1 година

До Анонименима има,само за *** няма,в България има турци,наши братя са...Капитан Петко най- добрият му приятел бе...турчин,религията и националността не са важни от ***...човечността е важна...да си крепостен на путин...за неплатежни...копейки...е върха на падението,и е обществена,че ви създаде доган с пари на путин през митрофанова,обича да "създава"врагове на РФ,ще призоват турчетата да гласуват за вас дори...така правиха с болен,сметки който плаща Народа ни

38

ББ

преди 1 година

лъжата...от 30 г лъжете братята ни турски българи,пеевски ги ограби с тютюна,"купи"БТ и го продаде на скрап,остави хората гладни...и ви гласуват за..50 лв.децата им роби из чужбините бре,децата им живеят като сираци,без майки и бащи,отнехте им всичко с доган да ги държите в подчинение...няма е за дълго...ще прогледнат..децата им не ги познават..до там ги доведохте..има Бог,има Аллах,има Буда..има Човеци стремящи се да живеят Свободни,в Справедлив Свят,ще си го отвоюваме,каквото и да ни струва!

37

КОЛКОТО ТОЛКОВА

преди 1 година

КОЛКОТО ПО-МАСОВО ГЛАСУВАМЕ, ТОЛКОВА ПО-МАЛКА ЩЕ БЪДЕ ТЕЖЕСТТА НА ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОНАТА ДПС В БЪЛГАРСКИЯТ ПОЛИТИЧЕСКИ ЖИВОТ!!! НЕ МЕ ГЛЕДАЙ ТЪ+ПО БЪЛГАРИНО,ГЛАСУВАЙ С РАЗУМ !!!

fallback