Снимка: Димитър Кьосемарлиев
fallback

Общ преглед

"Демократична Бълтария" се регистрира сама за парламентарните избори в ЦИК, но надеждата за коалиция с "Продължаваме промяната" остава.

"ДБ днес заяви своето желание за участието си на изборите на 2 октомври, като внесохме 8 хил подписа от нашите съмишленици, които подкрепиха нашето явяване на изборите. Ние събирахме подписите на открито, сред хората. Много добре и ясно чухме техните желания. А те са да завършим започнатото и да осигурим едно стабилно управление на страната", заяви Надежда Йорданова пред събралите се журналисти.

"Нашето желание за общо явяване на изборите с "Продължаваме промяната" е ясно заявено. На ход са колегите от ПП. България има нужда от едно голямо обединение, което да представлява протестиращите хора през 2020 година, които ясно заявиха, че не може България да се управлява от коалиционното статукво. Ние дължим това на гражданите. Това, че в настоящият момент заявяваве отделна регистрация означава, че очакваме ясен отговор от ПП", каза още бившият правосъден министър.

"България има нужда от стабилно управление. Задължение и грижа на политиците е да обединяваме обществото и да го лекуваме, защото България има нужда от стабилност", заключи Йорданова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

Бай Иван

преди 1 година

ЛгДБ няма да влязат в следващия парламент ;) !!!

45

Иван

преди 1 година

След като и от ПП отсвириха ДБ - да видим дали провалените политици на Христо Иванов пак ще бъдат депутати?!?

44

Анонимен

преди 1 година

Както се регистрираха така и са управлявали.Смях.

fallback